Om oss

Om Målarboden

Målarboden har funnits i Weda-området på Bergaholmsvägen sen 1984 då, Tommy Zettervall & Janne Karlsson grundande företaget. Våra kunder är idag privatpersoner, företagare, kommun och landsting. Vi erbjuder kompletta lösningar inom golv, färg & tapet – från idé till färdig produkt. Vi bistår med hantverkare som målar, tapetserar och lägger golv i hela regionen och även Sthlm-området. Vid beställningar erbjuds leverans till kundens önskemål

Vi ger dig mer än produkter

Vi är måna om att du blir nöjd med ditt renoveringsarbete eller byggnation! Därför gör vi mer än bara säljer en burk färg eller en tapetrulle. Du som vill får mycket mer! Vi delar gärna med oss av vår kunskap, oavsett om du målar, tapetserar eller lägger golv. Ibland kan det vara svårt att veta vad fasaden är målad med för typ av färg. Vilken kulör passar bäst på just ditt hus? Vår tapetexpert Jeanette håller sig à jour med det senaste & hjälper dig att hitta rätt bland färgkartor, tapet- och golvprover.

Du har möjligheter att skapa ett hem som känns personligt. Men om du känner dig osäker eller fantasin tryter, kan du alltid vända dig till oss. Tanken är att du inte ska behöva nöja dig med att allt är helt och fräscht i ditt nya hem. Det skall vara vackert och kännas härligt! Vi har många färdiga lösningar. Vi har produkterna som behövs och vi bjuder på kunskapen.

/Kalle och Tommy